Stor bakerovnSE VÅR NYE HJEMMESIDE PÅ WWW.BAKEROVNEROGMAT.COM


Cupra-modellen passer dersom du vil ha en permanent ovn i hagen. Ovnen består av to elementer.

 

Ovnen står på en sokkel som er åpen i fronten og gir rom til å oppbevare ved eller bakeredskap.

 

Ovnen har et lite tak med pipe og er malt i hvitt. Ovnen holder lenge på bake-varmen. Den leveres med en hengslet dør med termometer i.

 

Både øvre og nedre del leveres med kroker til å feste løfteanordninger til bruk av kranbil til å løfte ovnen på plass i hagen. Fantastisk som pizzaovn eller ovn til bakst og middager.

Innvendige mål: 125 x 90 cm
Ytre mål: 170 x 130 cm
Vekt sokkel: 700 kg
Vekt ovn:  2000 kg.

Pris kr 57 700 inkl. mva (ovn og sokkel)

Pris gjeldende fra 01.05.2020

Idyllisk en vinterkveld. Sollid Jaktgård


Julekortidyll......  Et flott bilde av ovnen plassert fint mellom to flotte bygninger. Julestemning. Sollid Jaktgård, Kvinloug.

Baking i vintervær!


Det er flott å fyre opp ovnen en snøfull vinterdag. Dersom jeg skal steke mye brød, f.eks 2-3 omganger i ovnen (på en fyring), så lønner det seg å fyre opp ovnen noe kvelden i forveien.

Gjærdeigen tåler å stå ute i kulden den tiden det tar og putte inn brødene i  ovnen. Herlige dufter når brødene stekes og taes ut igjen. 

Kan steke ca 60-70 brød i denne ovnen på ei fyring, Ca 20-25 stk pr gang. Hvordan blir jeg kvitt så mange brød da?? Ikke noe problem. Duften trekker til seg mange kjøpere, facebook er grei å ha, samt SMS til dem som jeg vet vil ha ferske bakerovnsbrød.

Valnøttbrød klar til steking

Gode dufter og godt brød!!!


Den store ovnen blir levert på stor pall som må flyttes av kranbil eller stor traktor med pallegaffel.