Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Paweł, 10. okt, 2019
Hyggelig side!
Skrevet av Sekine, 20. sep, 2019
Flott hjemmside
Skrevet av Elena, 30. des, 2018
Kurs i 2019?
E-post:
Skrevet av Kylee, 15. nov, 2018
De største feilene, jeg burde si, er å være bevisst på ingen.
Skrevet av Jarl, 4. okt, 2018
Imponerende ovner :)
Skrevet av Espen, 20. jan, 2018
Kurs i 2018?
E-post:
Skrevet av celinaall, 15. nov, 2017
Jeg liker nettstedet ditt
Skrevet av Maite, 13. okt, 2017
Jeg er mote jente
Skrevet av Anne Gro, 26. mai, 2014
Tok i bruk bakerovnen for første gang i helga. Bakte pizza, brød og boller. Alt ble helt vellykket. Nydelig mat og kjempekoselig :-)
Skrevet av Internet mobilny, 20. feb, 2014
Hei. Spennende ovner du har. Jeg baker alt mitt bakverk i grill, men har lenge ønsket meg en bakeovn. Men har nok desverre ikke råd enda.
Skrevet av Laila, 1. des, 2011
Hei. fikk lyst til å skrive litt.
Er nok over snittet intresert i bakerovn. Kjøpte en på hjul i sommer, kjørte over hundre mil, tur retur for å hente den. Men vi angrer ikke på det.
Det er bakt godt over hundre brød og noe annet. Litt anna mat er også prøvd f. eks. sosekjøtt NYDELIG ( ( ei natt på ettervarmen, skal gjøres flere ganger)
En del utprøving må jo til, det er moro. Og ingen er født utlært så vi driver på.
Det er stor innteresse for den nye oven blandt bekjente og veldigt sosialt å bruke. Min erfaring er at alt jeg har prøvd i ovene blir godt. Anbefaler bakerovn på det varmeste.
Skrevet av Thomas, 9. nov, 2011
Hei og hopp! En rykende varm anbefaling av Auds bakerovner kommer fra Øst-landet, nærmere bestemt Gausdal. Vi er så heldige at vi har en mobil utgave, og her kan man lage det meste. Vi har testet ut: Stor svinestek, Lammelår, fløtegratinerte poteter, et ti-talls brød, eplekaker, Pizzasnurrer m.m. Herremåltider alt sammen!
Kunsten er nok å kunne utnytte ovnen best i de forskjellige temperaturene. Vi har mye å lære enda.
Med en mobil utgave håper vi å kunne bruke den flere steder enn bare på gården her. Kanskje skoler eller barnehagen i nærområdet kunne tenke seg å lage mat i den? Vi skal lufte tanken for dem.
E-post:
Skrevet av Hilsen fra Hans i barnehage i Østfold, 29. okt, 2011
Etter å ha brukt ovnen 5 ganger nå, kan jeg bare meddele at det er vært et meget velykket prosjekt. Pizzaene blir nydelig , bollene fantastiske og brødene helt perfekte. Det er viktig at ovnen får hvile lenge før brødene settes inn.
Dette var en meget god investering, både på det mentale og ernæringsmessige plan. Rent fysisk har det jo blitt vakkert i haven her også.

Skrevet av Mvh Arve, 12. sep, 2011
Hei. Spennende ovner du har. Jeg baker alt mitt bakverk i grill, men har lenge ønsket meg en bakeovn. Men har nok desverre ikke råd enda.
E-post:
Hjemmeside: